Everon UK tecknar 10-årigt partnerskap med Clarion Housing

Everon UK tecknar 10-årigt partnerskap med Clarion Housing
Everon UK tecknar 10-årigt partnerskap med Clarion Housing för att tillhandahålla digital välfärdsteknik Everon UK, ledande leverantör av välfärdsteknologi, har tillkännagett ett tioårigt partnerskap värt flera miljoner pund med Clarion Housing, Storbritanniens största bostadsförening. Från och med Oktober 2021, kommer Everon att vara den enda leverantören av digital välfärdsteknik för Clarion, som idag förvaltar 125 000 hem i Storbritannien. Everons lösningar är skapta att hantera de ständigt föränderliga behoven hos enskilda användare, vilket ger trygghet till de som behöver extra stöd. Everons unika förmåga att integrera och leverera lösningar som är både flexibla och skräddarsydda har säkerställt att vi är perfekt rustade för att stödja Clarions stora antal boende och mångsidiga behov. Avtalet kommer också att stärka relationen mellan Everon och Doro Care, Clarions larmcentralsleverantör, då ett fortsatt samarbete kommer äga rum för att leverera en helhetslösning. Pete Kerly, VD på Everon UK säger: “Vi är glada över att bli utnämnda till Clarions enda leverantör av digital och trådlös välfärdsteknik. Vårt partnerskap kommer att göra det möjligt för oss att stötta Clarion genom varje steg i den kommande digitala övergången och säkerställa att dess tjänster är väl förberedda, framtidssäkrade och kompatibla. Vi ser fram mot att hjälpa tusentals invånare till att leva säkra, oberoende liv i sina Clarion-hem.” Ian Morrison, Director of Property Services på Clarion Housing: “Jag är glad över att vi kunnat välja Everon som en pålitlig partner inom detta viktiga arbetsområde. Clarion är fast beslutna att vara redo för den digitala övergången och att finnas där för våra boende med den allra senaste välfärdsteknologin.”