Skellefteå väljer Everon i hela kommunen

Skellefteå väljer Everon i hela kommunen
De ser stora fördelar med att ha samma lösning i alla boendeformer. Everons lösning ska nu installeras gränsöverskridande i hela kommunen med start under första kvartalet av 2021.
-Vi går mot säkrare lösningar än de analoga produkter som vi haft tidigare. Det är den mest avgörande delen. Sedan finns det fler faktorer. Vi får till exempel en helt annan överblickbarhet än vi haft tidigare, säger Michael Stiglund utvecklare på socialkontoret i Skellefteå. Med den breda lösning som vi på Everon erbjuder ser Skellefteå också att de får en mer flexibel lösning, och har möjlighet att erbjuda funktioner som de vet har efterfrågats tidigare. -Vi river ner murar som vi tidigare har byggt upp säger Kenny Lundström, larmchef på Skellefteå kommun. Vi på Everon är såklart mycket glada över att Skellefteå väljer oss. Vi hälsar Skellefteå varmt välkomna i Everon-familjen! Här kan ni läsa Skellefteå kommuns pressmeddelande om saken >>