Covid-19 – Så säkerställer vi verksamheten

Covid-19 – Så säkerställer vi verksamheten
Med anledning av Covid-19 och den pandemi som råder i samhället, har vi vidtagit åtgärder för att säkerställa driften och verksamheten, samt för att minska smittspridningen.  Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer både internt och externt. Vi vill förstås göra vad vi kan för att bistå samhället i dessa tider, i synnerhet våra äldre och utsatta. Med digitala lösningar kan vi hjälpa äldre till en social och hälsosam tillvaro, trots den isolering som nu krävs. För att kunna stödja äldreomsorgen lägger vi just nu också stor vikt vid att ställa om så att stora delar av vår verksamhet, installationer och utbildningar fungerar digitalt och på distans. Om du har frågor om hur vi hanterar Covid-19, hör gärna av dig till oss.