Trygghet i Mariestad

Trygghet i Mariestad
Nu är vi snart klara med installationen av vår välfärdsteknik i Mariestad. För fyra år sedan påbörjade de resan mot en modern välfärdsteknik, och de senaste två åren har installationen pågått. Nu är vår välfärdsteknik installerad i över 800 ordinära boenden och snart alla särskilda boenden i Mariestad.
Eftersom vår välfärdsteknik handlar om att förenkla vardagen och för att även personalen ska känna sig trygg med vår lösning har vi gett en gedigen utbildning, något som Mariestads IT-handläggare Karin Jonsson även tar upp som något positivt. Hjärtat i vår lösning här på Everon är välfärdshubben Origon. Karin berättar vidare att ”Det är de aktuella behoven som styr vad som ska anslutas till hubben för att Mariestads brukare ska känna sig trygga”. Totalt finns det 64 olika tillbehör som kan anslutas till hubben, där ibland vår larmknapp och kamera-lösning. Vi är mycket glada att vi fick förtroendet att installera vår teknik i Mariestad och att dom är en del av Everon-familjen. Läs Mariestads nyhet om det välfärdstekniska arbetet här >>