Maud Waltersson har tillträtt som VD för Everon Sverige

Maud Waltersson har tillträtt som VD för Everon Sverige

För två veckor sedan tillträdde Maud Waltersson som VD för Everon Sverige efter Christer Arlehed.

Hon har klivit in med ett brinnande engagemang och en stor nyfikenhet för vad Everon är och kan bli. Med gedigen erfarenhet av företag på framgångsrik tillväxtresa ser vi expertisen och insikterna Maud tar med sig som en stor tillgång både för Everon Sverige och för hela Everon Group.

Everon arbetar vidare för att ge fler personer större trygghet, välbefinnande och bättre hälsa längre in i livet. Genom att sätta den individuella brukaren i centrum genom trygghetsskapande tjänster som bidrar till ett friskare åldrande, liksom en bättre och effektivare vård.

Vi ser fram emot att fortsätta Everons spännande resa och blickar framåt mot nya möjligheter tillsammans.

Välkommen Maud!