Everon Sverige byter VD

Everon Sverige byter VD

Under 8 år har Christer Arlehed lett Everon Sverige med den äran, men nu är det dags för honom att varva ner och gå i pension. Sedan Christer och Mona Arlehed startade företaget för snart 8 år sedan har företaget vuxit till 30 medarbetare med en omsättning på 75 miljoner och är idag en av de ledande företagen i sin bransch. ”Nu är det dags för någon yngre att fortsätta företagets expansion och utveckling”, säger Christer i en kommentar.

Ny VD blir Maud Waltersson som närmast kommer från Optiplan, ett snabbt växande IT företag med SaaS-tjänster inom skolan och samhällsbetalda resor. ”Everon är verkligen ett spännande företag med teknologi som bidrar till samhällsnytta, vilket jag tycker är viktigt. Jag ser fram emot att ta över stafettpinnen från Christer med siktet inställt på fortsatt tillväxt.”

Maud tillträder i slutet av Mars.