Everon vinner Västerås kvalitetsupphandling…igen!

För andra gången vinner Everon Västerås upphandling av trygghetsskapande teknik för särskilt boende. Västerås upphandling var en kvalitetsupphandling vilket innebar att priset var fastställt och vinnaren utsågs på kvalité. En grupp av personal och brukare bedömde de olika leverantörerna (8 st) och betygsatte de tjänster man erbjöd. Att vinna Västerås upphandling som baserar sig på kvalité är mycket roligt och något som vi verkligen längtat efter, säger Everons marknads- och försäljningschef Mona Arlehed. Mona har arbetat 20 år i branschen och i flera av företagen på trygghetslarmsmarknaden. ”Everon är ett företag som bygger på entreprenörsanda där innovationer utvecklas i nära samarbete med kunder och användare, det älskar jag ” avslutar Mona.