Everon lanserar Origon – välfärdshubben

Everon lanserar en helt ny generation av Lyra basstationer. Origon är den nya välfärdshubben som fungerar som mittpunkt för installerad välfärdsteknologi. Välfärdshubben kommer utrustad med det allra senaste inom kommunikations-teknologi och utgör ett framtidssäkert och adaptivt val oavsett boendeform. För första gången kan man ersätta de traditionella digitala trygghetstelefonerna med en riktig digital välfärdshubb. Origon är även den intelligenta basstationen i ett internsystem. Med Origon som samlingspunkt kan man flexibelt ansluta alla tänkbara larmtillbehör och sensorer. Även kameratillsyn kan anslutas via Origon välfärdshubbens 4G eller fasta bredbandsuppkoppling. Origon är en given samlingspunkt (IoT) för data kring brukarens trygghet och välmående. Läs mer