Customer Service and Sales Support till Everon

Everon är ett företag som har specialiserat sig på säkra molnbaserade mobila lösningar inom vård och omsorg, sk välfärdsteknologi, exempelvis trygghetslarm för olika boendeformer, GPS larm samt digital tillsyn. Målet med vår teknik är att göra det möjligt för äldre personer och människor med funktionsnedsättningar att fortsätta bo självständigt i sitt hem, men också att skapa ett tryggt boende för de som bor på olika vård- och omsorgsboende samtidigt som vården blir bättre och effektivare.

Vill du jobba i en framtidsbransch? Har du ett tekniskt intresse? Då är tjänsten som customer service and sales support på Everon något för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som customer service och sales support få du möjlighet att jobba i en framtidsbransch. I snabb utveckling och i en expansiv fas för Everon på marknaden. Arbetsmiljön är familjär och välkomnande och man sitter i fräscha kontor i Norrköping. Du arbetar i ett nära samarbete med övriga medarbetare där du jobbar med den dagliga supporten till kunder. I din roll som customer service and sales support kommer du att jobba med:

  • 1st line teknisk support och allmän support till befintliga kunder
  • Ta emot beställningar och skicka ut produkter, hålla koll på lagersaldo
  • Lägg in ordrar i företagets affärssystem
  • Lättare inställningar av företagets produkter
  • Utbilda kunder

Vem trivs här

Vi söker dig som är lugn och trygg som person, gärna med erfarenhet av arbete inom kundtjänst/helpdesk. Möjligen har du en utbildning inom IT bakom dig, eller så har du erhållit erfarenheten genom liknande arbeten men även arbete som exempelvis larmansvarig på ett äldreboende kan vara rätt. Du känner dig mycket bekväm med att använda Office-paketet och trivs mycket bra med att arbeta administrativt och att prata i telefon med våra kunder.

Viktigt för tjänsten är att du:

-Har goda kunskaper i tal och skrift, både i svenska och engelska. Kan du finska är det en merit.

– B-körkort

Som person är du:

Det här är ett jobb för dig som är affärsmässig, ansvarsfull och prestigelös. Du trivs mycket bra med att kommunicera mycket på jobbet, både skriftlig och muntligt, vilket också leder till nöjda kunder. Du har en hög samarbetsförmåga, hög integritet och är stresstålig.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett jobb i ett innovativt och spännande företag. I en framtid finns det goda möjligheter att utvecklas inom företaget eller inom koncernen. Du kommer få vara med på en resa där Everon Sverige ska växa. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst med provanställning i sex månader till att börja med, kravet på provanställning är dock förhandlingsbart.

Är du intresserad?

Då ska du söka så snart som möjligt. Bifoga CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 31/12, men hittar vi rätt person kan tjänsten tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta mona.arlehed@everon.se

Välkommen med din ansökan!