— Tjänsten är tillsatt —

Sveriges mest intressanta företag inom välfärdsteknik söker erfaren och konsultativ IT-specialist

Vi fortsätter att växa och nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i nära samarbete med våra kunder och övriga kollegor i koncernen.

Everon är ett IoT bolag som med egenutvecklade lösningar revolutionerar välfärdstekniken. Vår koncern utvecklar trygghetsskapande produkter och tjänster för vård och omsorg. Vi är specialiserade på trådlösa system och våra produkter spänner från traditionella nätverkstjänster till avancerad AI teknik. I samarbete med både privata aktörer och kommuner erbjuder vi lösningar för ett aktivt, tryggt och självständigt liv för våra äldre.

Koncernen har sitt huvudkontor i Åbo, Finland och det svenska huvudkontoret är beläget i Norrköping. Vi har också ett eget dotterbolag i UK.

Nu söker vi dig som har kompetens inom bl.a. IP-kommunikation och som vill ansluta till ett härligt gäng i fina lokaler på Ingelstaområdet i Norrköping.

Utöver dina grundläggande kunskaper om IT förväntas du ha goda kunskaper om LAN, Wifi, WAN och 4G/5G. I arbetet ingår bl.a.

  • Kunna konfigurera och driftsätta nät (evt. site-survey wifi)
  • Felsökning i routing problematik
  • Kunskap om olika protokoll som används dagligen
  • Kompetens inom säkerhet, brandväggar, VPN m.m.
  • Drift/underhåll av IT-miljöer (externt och internt)
  • Dokumentera
  • Stödja och utbilda

Rollen passar dig som har ett konsultativt sätt och kan stödja dina kollegor och våra kunder i IT frågor. Du ska också ha en positiv anda, gilla teamwork och gärna anta utmaningar i ditt arbete, då kommer du att trivas hos oss! För den rätta personen finns det stora utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Stämmer beskrivningen in på dig, så skicka en kort presentation av vad du arbetat med tidigare och vad du har för kompetenser och erfarenheter till morgan.allard@everon.se