Everon växer och vi söker nu en installationstekniker!

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med installation av våra larmsystem på boenden runtom i Sverige. Du förbereder även produkter inför installation samt håller i utbildning för personalen på boendet. Du reser ett par dagar i veckan i denna tjänst.

Din profil

Du har en teknisk gymnasieutbildning och kunskap inom el, tele, data, larm eller installation. Du har en hög serviceanda och tycker om att jobba med människor. Det är en fördel om du har förmågan att förklara teknik på ett enkelt sätt. Du bör även känna dig bekväm med att prata inför en mindre grupp och att ha enklare kundkontakt. Det viktiga är inte vad du kan men att du har ett driv och en vilja att lära dig.

Om företaget

Everon är ett IT-företag som verkar inom vårdsektorn. Vi utvecklar molnbaserade larmsystem och intelligenta välfärdstekniska lösningar för särskilt och ordinärt boende. Våra produkter används på boenden i över 50 kommuner i Sverige och har över 400 anläggningar i drift. Vi har huvudkontor i Åbo, Finland och dotterbolag i London, UK. Det svenska kontoret ligger i Norrköping.

Skicka din ansökan till mona.arlehed@everon.se om det här låter som en roll för dig. Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!