Everon växer och vi söker nu en fakturerande innesäljare!

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med att fakturera mot våra kunder, där varje avtal är anpassad utefter kundens krav. Det innebär att varje faktura kräver noggrann bearbetning för att uppfylla kraven i avtalet. Du kommer arbeta med enklare offerter, försäljning och anbud. I tjänsten ingår även att ta emot och handlägga enklare ordrar och leveranser.

Som innesäljare hos oss på Everon kommer du fylla en viktig funktion för vår fortsatta tillväxt. Du kommer sälja hela vår portfölj av välfärdsteknik och välfärdstekniska tjänster till både nya och gamla kunder inom privata och offentliga vårdgivare.

Din profil

Du har god förmåga att läsa och förstå avtal, samt har en bakgrund inom ekonomi. Det är en fördel om du tycker att försäljning och att prata med kunder är roligt, samt har ett intresse för teknik.

Viktiga personliga egenskaper och kompetenser är att vara förtroendeingivande, ha mycket hög känsla för kundservice i alla dess aspekter samt god social kompetens. Du skall ha god förmåga att kommunicera på svenska, både i tal och skrift.

Du bör ha kunskaper inom ett faktureringsprogram, gärna Fortnox.

Om företaget

Everon är ett IT-företag som verkar inom vårdsektorn. Vi utvecklar molnbaserade larmsystem och intelligenta välfärdstekniska lösningar för särskilt och ordinärt boende. Våra produkter används på boenden i över 50 kommuner i Sverige och har över 400 anläggningar i drift. Vi har huvudkontor i Åbo, Finland och dotterbolag i London, UK. Det svenska kontoret ligger i Norrköping.

Skicka din ansökan till mona.arlehed@everon.se om du känner att det här är en roll för dig. Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!