Attendo väljer Everon för framtidens trygghetslarm

Attendo väljer Everon för framtidens trygghetslarm

Attendo har för sin skandinaviska verksamhet tecknat exklusivt avtal med Everon avseende leveranser av välfärdsteknologiska tjänster så som trygghetslarm, GPS-larm, nyckelfria låslösningar mm.  Attendo och Everon inleder nu ett starkt och strategiskt partnerskap med avsikten att tillsammans utveckla morgondagens moderna omsorg! Avtalet omfattar Attendos verksamheter i Sverige, Norge och Danmark. Attendo har valt Everon som en långsiktig partner på grund av Everons konkurrenskraftiga lösning som erbjuder modernt, säkert och enkelt trygghetslarm med snabb installation till hög kvalité och med korta ledtider.

– Vi är mycket glada och stolta över att Attendo valt oss som partners och vi är övertygade om att vår moderna välfärdsteknologiska plattform och våra skickliga utvecklare kommer att bidra till att utveckla morgondagens omsorg i strategisk samverkan med Attendo, säger Christer Arlehed, VD för Everon i Sverige.